Förändringar i lagledningen

18 april 2018 15:38
Pressmeddelande

Idag kan vi meddela att assisterande tränare i herrlaget Mikael Aaro har beslutat sig för att tacka nej till en förlängning i Karlskrona HK. Samtidigt avbryter KHK samarbetet med målvaktstränare Anders Palm.


Mikael Aaro har gjort två säsonger som spelare och två säsonger som tränare för klubben. Han kom tillbaka som assisterande tränare inför klubbens andra år i SHL.

Så här säger Mikael Aaro om beslutet, tiden i klubben och framtiden.
-Jag och Patric har under lång tid pratat om en förlängning. Mitt beslut att tacka nej till en fortsättning i klubben har växt fram med tiden och det finns olika anledningar till mitt beslut. Det har varit två lärorika år med klubben i SHL. Det har varit lite” vin och vatten”, med det menar jag att vi varit serieledare till att ligga i botten. Personligen har åren varit mycket utvecklande för mig och jag har fått arbeta med det jag älskar. Mitt arbete med backarna som i flera fall varit meriterade med stor erfarenhet från SHL har varit otroligt givande. Se utveckling på spelare som blivit lite äldre och se yngre spelare växa med förtroende är härligt. Jag har inte bestämt något och kommer inte stressa fram något beslut vad jag ska göra.

-Till sist vill jag tacka alla jag arbetat med i hela klubben ingen nämnd ingen glömd. Ett stort tack till all publik som stöttat oss i med och motgång, ni är guld värda. Likt under min tid som spelare i klubben gör ni ett fantastiskt jobb med att skapa magisk stämning i arenan. Att slutet på säsongen blev som det blev är tufft för oss alla men hoppas klubben kommer stärkt ur detta._

Anders Palm har varit klubbens målvaktstränare i fem år och var en av hjältarna som tog upp klubben i SHL. Nu går vi skilda vägar. Vi tackar Anders för hans fina arbete och önskar honom lycka till.

Så här kommenterar Anders Palm om att klubben och han skiljs åt:
-Det är helt klart blandade känslor och såklart mycket tråkigt. Jag har under mina fem år i Karlskrona haft en mycket bra tid. Staden, klubben och fansen har gjort det lätt att trivas. Trots det mycket bistra slut denna säsongen fick så bär jag med mig otroligt mycket både som människa och tränare. Jag har haft förmånen att få jobba med många fantastiska målvakter, spelare och tränarkollegor. Jag vill också önska klubben all lycka i framtiden.

Karlskrona HK