Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Luleå Hockey

Uppgift: Rögleprofil klar för SHL-rivalen

Luleå fortsätter med sitt lagbygge inför nästa säsong.

Nu verkar ytterligare en pusselbit falla på plats.

Den förre Rögle-spelaren Jack Connolly är klar för klubben, skriver NSD. 

– Det är det alternativet som passar mig bäst och jag är laddad för att åka dit och hjälpa laget, säger han till tidningen.

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: MAGNUS LEJHALL / BILDBYRÅN
Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN

Han har gjort två säsonger i Färjestad och fyra i Rögle. Nu har kontraktet med Skåneklubben gått ut, men Jack Connolly ser ut att stanna i svensk hockey.

Enligt uppgifter till NSD är 28-åringen klar för spel i Luleå Hockey. Connolly vill inte bekräfta uppgifterna, men verkar inställd på en flytt till Norrbotten till nästa säsong.

– Jag har varit i kontakt med min agent och med klubben. Jag tror att det går framåt. Förhoppningsvis blir det klart väldigt snart. Min inställning är att jag ska till Luleå, säger Connolly till tidningen.


MISSA INGET: Få senaste nytt om ditt favoritlag i SHL – direkt i Messenger. 

Uppgift: Connolly klar för Luleå

NSD: Planen är att du ska spela för Luleå kommande säsong?

Ja. Det har låtit så när jag har pratat med min agent. Det är det alternativet som passar mig bäst och jag är laddad för att åka dit och hjälpa laget, säger han och fortsätter:

– Planen är att jag ska åka dit och spela nästa säsong. Mitt fokus är att åka dit och ha en bra säsong, men ingenting är klart.


Luleå har sen tidigare värvat Niklas Rubin, David Lindquist, Fredrik Styrman och Jesper Sellgren inför kommande säsong.

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.