Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ex-allsvenske profilens stora sågning: "Nasri är en idiot"

England

Förre AFC Eskilstuna-spelaren Emmanuel Frimpong gillar inte Samir Nasri.
I en intervju med the Telegraph berättar han nu om sin relation till den tidigare lagkamraten i Arsenal.
- Han är en idiot. Så enkelt är det, säger Frimpong enligt ESPN.

Foto: Bildbyrån

Mittfältaren Emmanuel Frimpong har tidigare spelat i Arsenal, och i en intervju med the Telegraph ger han nu sin syn på sin tid i London-klubben och förklarar att han aldrig kom överens med dåvarande lagkamraten Samir Nasri. Frimpong, som i dag spelar i den cypriotiska ligan efter att ha tillhört AFC Eskilstuna förra året, berättar bland annat att han hamnade i luven på Nasri efter 2-0-förlusten mot Liverpool 2011. Då blev Frimpong utvisad.

- När matchen var slut och vi kom in i omklädningsrummet förväntade jag mig att (Arsene) Wenger skulle vara väldigt arg. Men han var faktiskt väldigt lugn och av någon anledning kom Nasri in och sa något i stil med: "Vi förlorade matchen på grund av dig". Jag var ung och visste inte riktigt vad jag gjorde. Jag var förkrossad. Jag kände att jag hade svikit alla och han skyllde verkligen på mig. Jag gillade verkligen inte honom, säger Frimpong till the Telegraph enligt ESPN.

Annons

- Han gick alltid på mig om jag gav bort bollen på träning och en gång sa han till och med: "Jag skulle kunna köpa dig om jag vill". Det skulle han säkert ha kunnat gjort, men ändå...

När duon sedan spelade mot varandra, efter att Nasri flyttat till Manchester City, rök de ihop på planen.

- Folk har aldrig förstått varför vi bråkade, men jag gillar inte den killen. Anledningen till att jag inte gillar honom är för att han är en idiot. Så enkelt är det. Jag skulle aldrig någonsin kunna respektera honom.

Publicerad 2018-04-03 kl 16:03

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto