Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Allsvenskan

Här är Hammarbys nya tröja – fem år framöver

Klubben själva kallar det ett ”historiskt avtal”.

Hammarby IF:s nya tröjsponsor är Jobman Workwear – och kommer att pryda spelarnas tröjor i minst fem år.

– Det är väldigt positivt för Hammarby, säger vd:n Henrik Kindlund. 

Här är Hammarbys nya tröja.
Foto: KENTA JÖNSSON / BILDBYRÅN
Foto: KENTA JÖNSSON / BILDBYRÅN

Frågan har varit ett hett diskussionsämne bland Hammarbys supportrar inför säsongen: Vilket företag kommer att pryda klubbens tröja den kommande säsongen?

Nu står det klart att företaget Jobman Workwear kommer att finnas med på herrlagets tröja inte bara den här säsongen – utan fem år framöver. Företaget utvecklar och producerar arbetskläder för professionella yrkesmänniskor.

Jobman kommer inte bara att finnas med på spelartröjornas bröst, utan kommer även att erbjuda arbetskläder till flera av Hammarbys partners.


LÄS MER: Hammarby-frågan som får Durmaz att börja asgarva 


”Vi är otroligt stolta och glada”

– Det är väldigt positivt för Hammarby Fotboll att vi nu får Jobman som huvudpartner och bröstsponsor. Den satsning som vi i flera år har gjort mot bygg- och fastighetsbranschen fortsätter att ge resultat vilket vi givetvis är nöjda med. Nivån och längden på avtalet ger klubben ytterligare ekonomisk stabilitet och det ger framtidstro i vår sportsliga satsning, säger klubbens vd Henrik Kindlund i ett pressmeddelande.

Joakim Rothschild, vd på Jobman:

– Vi är otroligt stolta och glada över att bli en del av Hammarby Fotboll och vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med Skandinaviens största publiklag. I samråd med klubben har vi även valt att integrera vår logotyp i Hammarbys matchtröja för att skapa ett snyggt helhetsintryck och vi hoppas att detta kommer uppskattas av Bajens supportrar.

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.