Roger Rönnberg, Frölundatränare. Foto: Bildbyrån.

Frölundatränaren: ”Han kan googla skillnaden”

Uppdaterad
Publicerad

Malmötränaren Peter Anderssons utspel om att Frölunda anser sig vara ”störst, bäst och vackrast” möttes av en snabb replik inför kvällens första kvartsfinal.

– Han kan googla skillnaden mellan att måla upp en vision och vad verkligheten är, säger Frölundatränaren Roger Rönnberg till GP.

I slutspelstider trappas inte bara hettan på isen upp – snacket mellan matcherna höjs även det med några grader.

På måndagskvällen är det dags för kvartsfinalserien mellan Frölunda och Malmö att tekas i gång – och de sistnämnda går gärna in i slutspelet utan press.

– Vi har en känsla av att slå underifrån. Alla tippar att Frölunda ska vinna, säger Peter Andersson, Malmötränare, till Sydsvenskan.

– Frölunda utmålar sig själva som störst, bäst och vackrast, fortsätter Malmötränaren.

Bara åtta poängs differens i grundserien

När SHL:s 52 omgångar summerades den 10 mars återfanns Frölunda på tredje plats och Malmö som sexa. Men skåningarna (86 poäng) hade inte mer än åtta poäng upp till Göteborgslaget som slutade på 94 poäng.

När Frölundas tränare Roger Rönnberg får höra kollegan i Malmös uttalande kommer en vass replik:

– Han kan googla skillnaden mellan att måla upp en vision och vad verkligheten är, säger han till Göteborgs-Posten.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.