Rapport: Sim-Salah-Bim!

Bild till nyheten Rapport: Sim-Salah-Bim!
Liverpool tar en stabil seger mot gästande Watford. Salah tar ensam täten i skytteligan med fyra mål + en assist och därmed sitt första hattrick!

PREMATCH

Liverpool åkte på en tung förlust förra helgen borta mot Manchester United, Tottenham tog samtidigt över 3:e platsen. En seger idag mot Watford var ett måste.

FÖRSTA HALVLEK

Liverpool började halveken med att göra mål efter 3 minuter, detta efter att Salah bokstavligen fintat omkull försvararna i Watford.

1-0 Liverpool, en perfekt start!

Matchen trummar på som den började. Karius har inte mycket att göra i målet. Liverpool kontrollerar matchen med en stabil med dock en skör 1-0 ledning.

Emre Can tar sig åt ryggen och byts ut mot Milner i den 27:e minuten.

Det skulle dröja till den 43:e minuten där Robertson som så många gånger förr kommer på kanten och fyller på, och på en touch slår han ett perfekt inspel någon halvmeter över marken. Vem kommer på bortre om inte Salah, 2-0 är ett faktum!

ANDRA HALVLEK

De röda går ut med en bra känsla och med en 2-0 ledning inför de sista 45 minuterna.

I den 49:e minuten slår Salah ett inlägg till Firmino som vackert klackar in 3-0 målet!

Liverpool fortsätter att kontrollera matchen.

Watford har en frispark i ribban. Det är den enda farliga sekvensen vi noterar av gästerna.

Salah gör sitt hattrick-mål genom att dribbla bort stora delar av Watford i deras egna straffområde, med bollen limmad mot fötterna och blir tacklad i skottögonblicket så lyckas målskytten göra sitt första hattrick för klubben! Vilken lirare!

Danny Ings blir inbytt med 10 minuter kvar, och vilket inhopp! Pigg och mäktar med 2 farliga avslut, varav det ena avslutet går på retur från gästeras målvakt, vem trycker upp returen i nättaket om inte Salah! 5-0 är det och så slutar matchen!