Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Agenten bekräftar Blåvitt-intresse för Engvall: "Haft kontakt"

Championship

Gustav Engvall kopplades i går ihop med en flytt till Blåvitt.
Nu bekräftar anfallarens agent Per Jonsson att de haft kontakt. 
- Det finns ingen sanning i det mer än att man hört sig för och haft en dialog, men det är också andra klubbar som vi haft det med, säger han till Fotbollskanalen. 

Foto: Bildbyrån.

Gustav Engvall har, sedan han återvände till Bristol City efter utlåning till Djurgården, ryktats vara på väg bort från Championship-klubben. Han kopplades i januari ihop med en flytt till bland annat Kaiserslautern och Bröndby, men stannade till slut i England, där han sedan dess varvat en plats på avbytarbänken med att vara utanför truppen. 

Under fredagen gick GT ut med att anfallaren haft flera samtal med Blåvitt om en återkomst till klubben och att Engvall kan tänka sig en flytt dit. Anfallarens agent Per Jonsson bekräftar att de haft kontakt, men att de också haft kontakt med fler klubbar än Göteborg. 

Annons

- Det finns ingen sanning i det mer än att man hört sig för och haft en dialog, men det är andra klubbar som vi också haft det med, säger Jonsson. 

- Här och nu kan jag inte uttala mig om var han hamnar och vilken klubb som är närmare någon annan. Det vet jag inte, men däremot är Göteborg ett alternativ, om han nu blir utlånad, fortsätter han. 

Engvall har tidigare stämt Blåvitt, då han anser att klubben är skyldig honom pengar för övergången till Bristol. Det stör dock inte en möjlig utlåning till Blåvitt. 

- Det pratas om den där tvisten i Göteborg och det hör inte ihop, oavsett om det är Göteborg eller en annan klubb. Man ser framåt och inte bakåt. Det är bara olika sätt att se på saker, det är inte värre än så, säger Jonsson. 

Engvall spelade senast för Bristol den 2 februari i 0-1-förlusten mot Bolton Wanderers, där han hoppade in i slutet av matchen. Sedan dess har han inte fått speltid i Championship. 

Annons
Publicerad 2018-03-17 kl 12:08

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto