Hemmamatch idag – avspark 17.00

Idag tar IFK Göteborg emot den allsvenska nykomlingen BP på Bravida Arena som en del av uppladdningen inför Allsvenskan 2018.

Matchstart

Matchen mellan IFK Göteborg och BP startar klockan 17.00. Entréerna öppnar klockan 16.00. Observera att matchen spelas på Bravida Arena.

Entréer

Klicka här för översikt av arenan samt entréer.

Biljetter

Om du inte redan har köpt din biljett, gör du det enklast här.
Biljetterförsäljning sker även i biljettkassan på Bravida Arena. Biljettkassan finns vid entré AB och öppnar två timmar före matchstart, d.v.s. klockan 15.00.

Årskortsinnehavare i Loungen

Till dagens match har du som är årskortsinnehavare även möjlighet att köpa biljetter till loungen på Bravida Arena. Dessa platser ger tillgång till lounge-utrymmet där man kan gå in och värma sig. Här sker även försäljning av fika samt folköl. De här biljetterna har samma pris som övriga läktare. Välj sektion ”Lounge / Media” när du köper din biljett via länken som gått ut med mejl.

Digitalt matchprogram

Till matchen mot Brommapojkarna erbjuder vi digitalt matchprogram i pdf-format. Klicka här.

Mat- och dryck

På Bravida Arena finns ett flertal kiosker runtom på arenan. I kioskerna går det bra med såväl kort- som kontantbetalning.

Hitta till Bravida Arena

Enklaste sättet att ta sig till Bravida Arena är med kollektivtrafiken. Hållplatserna närmast arenan är ”Rambergsvallen” och ”Wieselgrensplatsen”. Hitta din resa på www.vasttrafik.se. Det finns en cykelparkering i anslutning till Inladsgatan. För bilburna gäster finns parkering i anslutning till arenan. Här betalar du genom parkeringsautomaten som tar mynt samt Göteborgs Stads parkerings-app.

För er som inte kan vara på plats

Är du inte på plats idag, men vill ändå se matchen? Liveappen Forza Blåvitt kommer att sända matchen direkt. Appen kan du ladda ner för iOS här och Android här. Vill du titta på matchen i webbläsaren gör du det här.

Kontakta oss

Vid frågor, kontakta gärna IFK Göteborgs kansli på e-post: biljetter@ifkgoteborg.se eller telefon 031 – 703 73 00.