Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Kampen om vem som ersätter Robin Olsen i landslaget - stenhård konkurrens

Sverige (herr)

Zlatan Ibrahimovic spelar inga matcher - men vill ändå vara med i landslaget.
Och frågan är vem som ersätter skadade Robin Olsen?
Här är svenska VM-kollen!

Foto: Bildbyrån

IFK Norrköping - Malmö FF
IFK Norrköping
Malmö FF
STREAMA IMORGON
Hammarby IF - Kalmar FF
Hammarby IF
Kalmar FF
STREAMA PÅ SÖNDAG
GAIS - IF Brommapojkarna
GAIS
IF Brommapojkarna
STREAMA PÅ SÖNDAG
BK Häcken - Mjällby AIF
BK Häcken
Mjällby AIF
STREAMA PÅ SÖNDAG
IFK Göteborg - Djurgårdens IF
IFK Göteborg
Djurgårdens IF
STREAMA PÅ MÅNDAG

STJÄRNORNA
Inget flyt i spelet för Emil Forsberg eller Victor Nilsson Lindelöf. I veckan var båda bänkade i ligaspelet. Dock glädjande att Forsberg nyligen gjorde comeback efter skada och fick efter matchen mot Zenit i Europa League fina hyllningar av sin tränare. Marcus Berg gjorde ett mål i veckans ligamatch.

SKADELÄGET
Robin Olsen, Albin Ekdal och John Guidetti har skadeproblem och Mikael Lustig är mycket in och ut i startelvan. Det är inte bra. Dessutom är Jakob Johansson fortfarande skadad. Bra dock att Emil Forsberg är tillbaka.

UTROPSTECKNET
Svårt att hitta något den här veckan. Kanske att Marcus Berg gjorde ett mål eller att Oscar Hiljemark fortsätter att få speltid i Italien?

Annons

FRÅGETECKNET
Vem kommer att få stå i mål när Robin Olsen är skadad? Tidigare har Karl-Johan Johnsson och Kristoffer Nordfeldt varit med i truppen.

I helgen släppte Johnsson in fem mål mot Nice och hans Guingamp har inte vunnit på fem matcher.

Nordfeldt får aldrig stå i Swanseas ligaspel men har däremot fått speltid i cupspelet. På lördag är det dags för FA-cupmatch och då är det mot bra motstånd i Tottenham - får svensken stå då?

Av andra svenska målvakter som är utlandsproffs så kämpar Johannes Hopfs Genclerbirligi för att hänga kvar i Turkiet och i de två senaste matcherna har det båda gångerna blivit förlust med 0-1.

Patrik Carlgren får inte spela i Konyaspor som är på väg att åka ur ligan.

Jacob Rinne höll nollan i helgen mot Randers (4-0) och det är bara ett lag och en målvakt (Bröndby och Fredrik Rönnow) i den danska ligan som har släppt in färre mål än Ålborg och Rinne.

Annons

Andreas Linde höll nollan när Molde vann premiären i Norge med 5-0.

Nyligen uppgav Blåvittpodden att IFK Göteborgs Pontus Dahlberg kommer att vara en av tre målvakter i kommande landslagstrupp.

SNACKISEN
Zlatan Ibrahimovic öppnade dörren till landslaget och sa att han har saknat att vara med där. Så nu är frågan om Janne Andersson är intresserad? Det var dock ett tag sedan Zlatan spelade match. Det här året har det ännu inte blivit något framträdande i ligan. En start (den 26 december) och fyra inhopp (senaste den 10 december) var senast han var med i Premier League.

Publicerad 2018-03-13 kl 13:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto