Populära ligor

TV: Frej vände och vann mot J-Södra i cuppremiären

Svenska Cupen

Det började illa redan med 0-1 redan efter fem minuter.
Men Frej kom tillbaka och vände underläge till seger borta mot Jönköpings Södra i svenska cupens premiär.

Se höjdpunkter i spelaren ovan.

Redan i den femte minuten tog J-Södra ledningen. Hemmalaget fick tryck på Frej efter en hörna och på ett inlägg nickade Erik Moberg in 1-0.

Ledningen varade dock bara i fyra minuter. Alexander Jallow stod för en jättebjudning och serverade Luca Gerbino Polo som kom fri med Frank Pettersson i J-Södra-målet och anfallaren rullade in kvitteringen.

Precis före halvtid fullbordade sedan Frej vändningen. Kvitteringsskytten Gerbino Polo sköt ett tungt skott utifrån och på returen kunde Kostas Stavrothanasopoulos trycka in 2-1.

J-Södra skapade sedan chanser för ett kvitteringsmål i den andra halvleken och hade bland annat två stolpträffar, men 2-1 till bortalaget stod sig matchen ut.