TV: Wilson gav Sundsvall segern - gjorde dubbla mål

Svenska Cupen

Peter Wilsson ordnade tre poäng mot Norrby i svenska cupen.
Han stänkte dit två mål till Sundsvall-seger med 4-2.

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

GIF Sundsvall-anfallaren Peter Wilson hade en bra eftermiddag, när Sundsvall tog emot Norrby i den första omgången i svenska cupen på hemmaplan. Han inledde redan i den 20:e minuten målskyttet med att göra 1-0 och utökade strax efter halvtid till 2-0.

När Romain Gall i den 55:e minuten sköt 3-0, så trodde nog många att matchen var över, men Norrby och lagets två nya anfallare Lars Nilsson och Richard Yarsuvat ville annorlunda.

Nilsson reducerade i den 63:e minuten till 3-1, medan Yarvusat målade till 4-2. Då var dock redan matchen över för Norrby, då Linus Hallenius stack emellan målskyttarna med Sundsvalls fjärde mål i matchen.

Annons

Sundsvall tog därmed en viktig seger i jakten på avancemang i svenska cupen.

I höjdpunktspaketet saknas tyvärr Yarsuvats sista mål, då det var tekniskt problem i sändningen. Däremot går det att ta del av övriga mål i spelaren ovan.