Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Stort drag inför Sverige-Chile - nära slutsålt: "Härligt"

Sverige (herr)

SvFF har sålt runt 47 000 biljetter till landskampen mot Chile.
Det lär bli fullsatt den 24 mars på Friends Arena. 
- Vi tror att det blir slutsålt, säger SvFF:s biljettansvariga Lena Danielsen till Fotbollskanalen. 

Foto: Bildbyrån

Svenska herrlandslaget har bokat in fyra träningslandskamper inför VM - Chile på Friends Arena den 24 mars, Rumänien på bortaplan tre dagar senare och Danmark borta och Peru på Nya Ullevi i juni. Biiljettförsäljningen till första landskampen mot Chile gick bra direkt och nu återstår endast 2 000 biljetter till slutsålt på Friends Arena. 

- Vi har sålt runt 46 000, 47 000 där någonstans. Anledningen till att jag inte vet exakt är på grund av att jag inte har exakt koll på hospitality-bitarna, det vill säga hur stor beläggning det är på Friends Arena med vip-paket, loger och liknande. Någonstans där runt är i varje fall sålt, säger SvFF:s biljettansvariga Lena Danielsen. 

Annons

- Vi väntar på lite "tv-rek" och sådär, då det blir en dubbelproduktion. Det är tv-bolag som ska göra dubbelproduktion och då vet man inte riktigt var kameror ska stå och liknande, vilket gör att det tar lite plats. Vi skulle tror att vi kan få in 49 000 åskådare, fortsätter hon.

Förbundet har under en längre tid märkt av att intresset är stort för herrlandslsaget. 

- Vi trodde nog att det skulle sälja på bra, men att det skulle vara sålt så långt på förväg med en månad kvar innan match, det var inte väntat. Vi blev dock överraskade i höstas också mot Luxemburg. Det är ett fantastiskt drag på biljettförsäljningen. Det finns ett stort intresse för laget nu, så det är härligt.

Kommer det att bli slutsålt?
- Det tror vi nog att det ska bli, säger hon. 

Publicerad 2018-02-17 kl 13:44

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto