Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Fem nyförvärv men ingen Innocent i MFF:s första matchtrupp: ”Bänk tänkt för olika förändringar”

Allsvenskan

MALMÖ. Åtminstone tre Malmö FF-spelare förväntas debutera i cupen mot Dalkurd i morgon. Däremot kom sommarens dyra värvning Bonke Innocent inte med i truppen.

Foto: Bildbyrån

IFK Norrköping - Malmö FF
IFK Norrköping
Malmö FF
STREAMA PÅ LÖRDAG
Hammarby IF - Kalmar FF
Hammarby IF
Kalmar FF
STREAMA PÅ SÖNDAG
GAIS - IF Brommapojkarna
GAIS
IF Brommapojkarna
STREAMA PÅ SÖNDAG
BK Häcken - Mjällby AIF
BK Häcken
Mjällby AIF
STREAMA PÅ SÖNDAG
IFK Göteborg - Djurgårdens IF
IFK Göteborg
Djurgårdens IF
STREAMA PÅ MÅNDAG

I morgon söndag går både Malmö FF och Dalkurd in i den svenska tävlingssäsongen, med en cupmatch på Malmö IP. Efter lördagens träning togs MFF:s trupp ut, och Magnus Pehrsson kunde välja mellan alla spelare förutom den av föreningen avstängde spelaren.

Alla fem nyförvärv kom med, men defensiva mittfältaren Bonke Innocent, köpt i somras för åtta miljoner kronor, var utanför och istället finns Samuel Adrian där.

- Vi valde en bänk som är tänkt för olika förändringar.

- Jag tycker att de ungefär har presterat ganska jämnt den här försäsongen, men Samuel kan både spela box-till-box-rollen och den mer defensiva. 

Annons

Av de fem nyförvärven så har Sören Rieks, Fouad Bachirou, och Eric Larsson spelat hela försäsongen och förväntas starta imorgon. Egzon Binaku har också spelat två träningsmatcher, men Arnor Traustason är för första gången med i en MFF-trupp. 

- Det är en spelare som har en väldigt fin fysik och han har jobbat hårt även om han bara har haft en full träningsvecka. Det kanske är svårt att tro att det är en 90-minutersspelare, men han har en isländsk mentalitet och är i väldigt fin form. Han har sin fysik som en av sina spetsegenskaper, så han kan vi använda nästan hur vi vill. 

Andreas Vindheim har avstått ett par träningar, men är tillgänglig för spel, och Rasmus Bengtsson är tillbaka efter att ha blivit förälder igen. 

Malmö FF trupp: Johan Dahlin, Fredrik Andersson, Eric Larsson, Andreas Vindheim, Franz Brorsson, Lasse Nielsen, Rasmus Bengtsson, Behrang Safari, Egzon Binaku, Oscar Lewicki, Fouad Bachirou, Samuel Adrian, Mattias Svanberg, Sören Rieks, Arnor Traustason, Carlos Strandberg, Alexander Jeremejeff, Markus Rosenberg.

Annons
Publicerad 2018-02-17 kl 13:26

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto