Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sveriges VM-genrep spelas i Göteborg: "Det var ett tag sedan"

Sverige (herr)

Nu är sista pusselbiten i Sveriges VM-uppladdning klar.
Genrepet inför mästerskapet mot Peru den 9 juni spelas på Ullevi i Göteborg.
Det var ett tag sedan vi hade någon herrlandskamp i Göteborg, säger SvFF:s evenemangschef Jörgen Larsson i ett pressmeddelande.

Foto: Bildbyrån

Sveriges uppladdning inför VM är nu spikad. Sista pusselbiten? Spelplats för genrepet den 9 juni mot Peru. SvFF bekräftar nu att matchen kommer att spelas på Ullevi (stora arenan) i Göteborg.

- Det var ett tag sedan vi hade någon herrlandskamp i Göteborg och det passar ju extra bra att spela på Ullevi när det är prick 60 år sedan vi arrangerade VM -58. Och att dessutom kunna arrangera både dam- och herrlandskamp samma vecka är verkligen roligt, säger SvFF:s evenemangschef Jörgen Larsson i ett pressmeddelande.

Sedan tidigare står det klart att Sverige ställs mot Danmark på Friends Arena den 2 juni, och där är avsparkstiden 19.45. I mars väntar också träningslandskamper mot Chile (på Friends Arena den 24 mars) och Rumänien (på bortaplan den 27 mars).

Annons

Mellan den 28 maj och 1 juni kommer Sverige VM-ladda i Båstad.

Två dagar före herrlandslagets möte med Peru kommer även damlandslaget att spela på i Göteborg, mot Kroatien i VM-kvalet. Den matchen spelas på nationalarenan Gamla Ullevi (lilla arenan).

Det passar Göteborg perfekt med en landskampsvecka med både damer och herrar, säger Bettan Andersson, ordförande i Got Event.

Publicerad 2018-02-16 kl 14:47

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto