Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Officiellt: Ghoddos förlänger med Östersund: "Det bästa för mig just nu"

Allsvenskan

Östersund går ut med ett glädjebesked inför veckans Europa League-möte med Arsenal.
Lagets stjärna Saman Ghoddos har skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig över säsongen 2020.
- Vi har kommit fram till att det här är bäst för mig just nu, säger Ghoddos till osdsport.se.

Foto: Bildbyrån

Saman Ghoddos har under vintern kopplats ihop med en flytt från Östersund, då bland annat ett bud från spanska Celta Vigo värt runt 50 miljoner kronor nobbades av klubben. Nu står det klart att den eftertraktade anfallaren förlänger sitt kontrakt över säsongen 2020. Det tidigare skulle ha gått ut efter säsongen 2019.

- Jag har haft ett bra snack med Daniel Kindberg (ordförande) och med min agent. Vi har kommit fram till att det här är bäst för mig just nu, säger Saman Ghoddos till osdsport.se.

Osdsport.se: Alla tror att du ska säljas i sommarfönstret?
- Ja, jag har förstått det. Men det är inget som säger att jag skulle lämna ÖFK då. Jag trivs jättebra här och alla vet om det och jag ska fortsätta mitt äventyr här. Jag måste ju prestera ännu bättre framöver om det ska komma högre bud än det kommit hittills under min tid i Östersund. Just nu nu fokuserar jag på att göra en bra säsong här, säger Ghoddos.

Annons

ÖFK:s ordförande Daniel Kindberg berättar för sajten att han är nöjd med förlängningen.

- Jag är förstås glad. Saman Ghoddos har redan visat att han hör hemma på den högsta europeiska nivån. När han nu får fortsätta att utvecklas hos oss så bedömer jag att det kommer att göra att han behåller sin absoluta toppnivå. Han har visat lojalitet för sin klubb under en lång tid och det visar på Samans storhet. Vad som händer i framtiden med Saman har ju helt och hållet med hans egna prestation att göra, säger Kindberg.

Ghoddos kom till Östersund från Syrianska inför säsongen 2016.

Publicerad 2018-02-13 kl 15:51

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto