Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Martler nära Halmstad

Superettan

Halmstads BK letar ny reservmålvakt - och nu uppger Kvällsposten att förra Falkenbergsspelaren Otto Martler är nära klubben.
- De har varit i kontakt med mig, men det är många klubbar som har sökt den här typen av tjänst, säger Martler till tidningen.

Foto: Bildbyrån

Otto Martler

Förra säsongen gjorde Isak Pettersson succé mellan stolparna på Örjans vall. Ända sedan Pettersson lämnade för IFK Norrköping har Halmstad letat efter en ersättare – och nu uppger Kvällsposten att tidigare Falkenbergsspelaren Otto Martler är nära klubben.

Halmstad trillade den gångna säsongen ur allsvenskan och får under nästa säsong ta nya tag i superettan. Där tippas de bli ett av topplagen men har alltså saknat en andrakepper. Martler är tänkt att agera backup till Malkolm Nilsson som i slutet av förra säsongen ersatte flyttomgärdade Pettersson.

Martler är mest känd för sina insatser i Falkenberg där han spelade 105 matcher mellan 2013 och 2016. Efter Falkenbergs degradering till superettan 2016, bestämde sig den nu 30-årige Martler för att lägga skorna på hyllan och satsa på den civila karriären.

Annons

Trots planerna är Martler hetare än någonsin. Under våren 2017 agerade han först reservmålvakt i IFK Norrköping, innan han under hösten agerade backup i Gais.

- Det är lite kul, det var först när jag slutade spela som klubbarna började ringa, säger Martler till Kvällsposten.

Publicerad 2018-02-07 kl 11:51

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto