Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: J-Södra gav Rexhepi nobben - värvar Jakob Orlov

Superettan

Jakob Orlov ser ut att vända hem till Sverige igen.
Enligt jnytt.se är anfallare klar för Jönköpings Södra i superettan.

Foto: Bildbyrån.

När Jönköpings Södra reste på träningsläger till spanska Salou valde man att ta med klubblöse Dardan Rexhepi. Men Rexhepi tycks inte ha övertygat J-Södra-ledningen tillräckligt. I stället rapporterar jnytt.se nu den förre MFF-spelaren ska ha fått beskedet att det inte blir något kontrakt – och att Jakob Orlov är klar för spel i Smålandsklubben.

31-årige Orlov, som är ett välbekant ansikte inom svensk fotboll efter sina år i Gefle och Hammarby, kommer närmast från norska Brann. Enligt sajten kommer J-Södra presentera Orlov under de närmsta dagarna.

Orlov lämnade Brann efter fjolårssäongen då kontraktet löpt ut. Han hade då noterats för 27 mål på 100 tävlingsmatcher för klubben. 

Annons

- Nu startar ett nytt kapitel. Jag vet inte var jag hamnar nästa säsong. Hänsynen till familjen väger tungt, de har offrat mycket för att jag ska få kunna spela fotboll. Vi får se vad som händer, sa Orlov till klubbens hemsida då.

Publicerad 2018-02-06 kl 17:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto