Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

HIF inte oroliga över Granqvist-ryktet: "Han hade ringt om det legat något i det"

Superettan

Nyligen kom grekiska uppgifter om att Paok hoppas kunna knyta till sig Andreas Granqvist.
Det är dock ingenting som oroar Helsingborg, som fortfarande hoppas få hem mittbacken efter sommarens VM.
- Hade det legat någon sanning i det är jag övertygad om att han hade slagit mig en signal, säger HIF:s ordförande Krister Azelius till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån

 Andreas Granqvists kontrakt med Krasnodar går ut till sommaren, och mittbacken själv har uttryckt en önskan att vända hem till sin tidigare klubb Helsingborg. HIF själva har uttalat sig om att man är hoppfulla om att få tillbaka landslagskaptenen.

- Jag har stora förhoppningar att kunna klä Granen i rött efter VM. Jag tror att vi kan ta hem denne landslagskapten i ett VM-lag direkt efter VM, det är min bestämda känsla, sa Azelius till HD i mitten på december.

I förra veckan kom dock uppgifter i grekiska Gazetta om att Paok Thessaloniki är intresserat av att värva Granqvist. Paok ska ha varit i samtal med svenskens agent Martin Dahlin, men är enligt uppgifterna också medvetna om att det kommer att bli mycket svårt att lösa en övergång.

Annons

HIF:s ordförande har inte hört mycket mer om ryktet än vad som står i Gazzetta.

- Jag har inte hört mer än det som du har sett, att det skrevs en rad om det, säger ordförande Krister Azelius till Fotbollskanalen.

Har du pratat med Granqvist sedan de här uppgifterna kom ut?
- Nej, jag har inte pratat med honom. Han är på träningsläger just nu med Krasnodar. Men vi kommer prata. Min bild är dock att han inte kommer spela i Grekland. Men jag har ingen kommentar från honom.

- Jag känner mig trygg i det jag sagt tidigare (om att få tillbaka honom till HIF), och hoppas och tror att vi kommer hitta en lösning. I grunden påverkar inte det ryktet min bild av att vi ska kunna landa detta. Jag känner ingen oro över det. Den enda oron är att saker och ting kan hända, men påverkas inte av det här. Jag är övertygad om att Andreas skulle ringa om något hände.

Annons

Att "saker och ting kan hända" - vad skulle det vara?
- Det är inget specifikt. Men kan inte säga att det är klart förrän det är klart.

Publicerad 2018-01-22 kl 18:49

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto