Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

IFK Norrköping

Nobbar nytt bud på flera miljoner

Belgiska Zulte Waregem är ute efter Jon Gudni Fjoluson. 

Men enligt SportExpressens uppgifter vill IFK Norrköping inte sälja sin isländske mittback - och har nobbat ett andra bud på drygt fem miljoner svenska kronor. 

Därmed ser Fjoluson ut att bli kvar i Norrköping 

Foto: JOSEFINE LOFTENIUS / BILDBYRÅN
Foto: SUVAD MRKONJIC / BILDBYRÅN
Foto: PELLE BÖRJESSON / IDROTTSFOTO / BILDBYRÅN

Det var för en vecka sedan som SportExpressen kunde avslöja att en belgisk klubb lagt bud på IFK Norrköpings isländske mittback Jon Gudni Fjoluson. 

Fjoluson sitter på ett utgående kontrakt med "Peking" och ännu har inte parterna nått en överenskommelse om ett nytt kontrakt. 

Nu vill belgiska Zulte Waregem köpa loss spelaren. Det första budet nobbades och nu har klubben också kommit med ett andra bud, enligt vad SportExpressen erfar. Budet ska ligga på drygt fem miljoner kronor - men även det budet har nobbats. 

Vill köpa loss Jon Gudni Fjoluson 

IFK Norrköping vill inte sälja sin isländske mittback som klubben ser som en nyckelspelare kommande säsong  - då laget ska försöka utmana om SM-guldet och en Europaplats. 

Norrköping har till den här säsongen satsat rejält och tagit in nyförvärv som Simon Thern, Jordan Larsson, Ian Smith och Lars Krogh Gerson. 

Här värvat Jordan Larsson och Simon Thern

Fjolusons kontrakt med Norrköping går ut efter säsongen vilket innebär att spelaren kan skriva på för en ny klubb i sommar och sedan lämna Norrköping som bosmanspelare när säsongen är slut. 

Zulte Waregem är ute efter att förstärka lagets defensiv då laget just nu parkerar på en 14:e plats i belgiska ligan. I helgen vann man det viktiga bottenmötet med Mechelen och ökade därmed avståndet ner till bottenkonkurrenten till fem poäng. Eupen är sist i ligan på 16 poäng, sju poäng efter Zulte Waregem. 

SportExpressen har förgäves sökt IFK Norrköpings ordförande Peter Hunt för en kommentar. 

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.