Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Sema aktuell för flytt till Indien - sägs få tidigare Chelsea-manager som ny tränare

Allsvenskan

Maic Sema kan vara förlorad för allsvenska klubbar.
Mittfältaren är högaktuell för en flytt till Indien, erfar Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån.

De två senaste säsongerna har Maic Sema spelat i Örebro SK, men i vinter gick den offensive mittfältarens kontrakt ut och parterna kom inte överens om någon förlängning. 29-åringen har därefter varit aktuell för flera klubbar i Sverige, bland annat har Gif Sundsvall visat intresse för Sema.

Nyligen medgav Giffarnas sportchef Urban Hagblom att man väntade på besked från Sema.
- Vi har kommit så långt som vi kan i förhandlingarna, nu handlar det om att vänta på besked från Maic och det har med internationella transfers att göra. Det finns en konkurrenssituation gentemot Europa och övriga världen, sa Hagblom till Sundsvalls Tidning.

Annons

Det kan också mycket väl bli så att Sema väljer spel utomlands istället för i Sundsvall. Enligt uppgifter till Fotbollskanalen är mittfältaren högaktuell för en flytt till Indien.

Flera olika källor uppger att Sema är eller åtminstone har varit på plats i Indien i dagarna.

Den indiska sajten Sportskeeda hävdar att Sema är nära att skriva på för NorthEast United, som ligger näst sist i den indiska högstaligan och som nyligen tog in den tidigare Chelsea-managern Avram Grant som ny tränare. Sajten har också publicerat ett foto på Sema som de hävdar är taget i samband med fredagens ligamatch mellan NorthEast och Chennaiyin.

Publicerad 2018-01-20 kl 13:38

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto