Skellefteå AIK:s "OS-kedja" låg bakom segern mot Karlskrona

1:30 min

Skellefteå AIK vände underläge 0-1 till seger med 4-2 i torsdagskvällens SHL-möte hemma mot seriejumbon Karlskrona.

Alltid kul att göra mål, då ska man jubla. Vi är fokuserade och disciplinerade stora delar av matchen i dag

Joakim Lindström, Pär Lindholm och Oscar Möller hamnade samtliga i poängprotokollet när Skellefteå besegrade SHL:s bottenlag Karlskrona.

OS-trion Lindström (1 mål och 1 assist), Lindholm (1 assist) och Möller (1 mål) fortsätter att driva sitt klubblag i offensiven.

Karlskrona besegrades med 4-2 på torsdagskvällen efter att skicklige Joakim Lindström kvitterat till 1-1 och spelat fram Emil Djuse till 2-1 i den första perioden.

Oscar Möller och Jesper Olofsson utökade ledningen i den andra perioden innan KHK kunde reducera till 4-2 i slutet av mittakten.

Den tredje perioden blev mållös. AIK parkerar på en sjätte plats i en haltande SHL-tabell.