Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Samuel byter HIF mot Bois: "Känns nästan som att komma hem"

Superettan

Monday Samuel lämnar Helsingborg.
Mittfältaren har skrivit på för Skånerivalen Landskrona Bois.
- Det känns fantastisk bra att få in en poängspelare, säger tränaren Agim Sopi i en kommentar på klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån.

Nykomlingen i superettan, Landskrona Bois, har gjort klart med mittfältaren Monday Samuel. 24-årige Samuel kommer närmast från två säsonger i Helsingborg.

- Han är en positiv spelare både på och utanför plan. Han har erfarenhet från allsvenskan och superettan och har dessutom lokal förankring då han och familjen bor i Helsingborg, säger den nytillträdde sportchefen Peter Swärdh i en kommentar.

Samuel inledde sin karriär i Sverige med spel i Ängelholm. Efter tre säsonger gick flyttlasset till Östersund och därefter till Helsingborg. Nu adderar han alltså ytterligare en Skåneklubb till listan.

- Det känns fantastisk bra att få in en poängspelare som jobbar hårt och som dessutom gillar vårt sätt att spela fotboll, säger tränaren Agim Sopi.

Annons

Samuel själv ser fram emot den stundande säsongen:

- Det känns nästan som att komma hem. Jag är imponerad av mottagandet i Bois, säger han.

Under förra säsongen noterades Samuel för 17 matcher i HIF-tröjan. Dock blev det dock bara sex matcher från start. Kontraktet är skrivet över ett år, med en option på ytterligare en säsong.

Publicerad 2018-01-15 kl 16:35

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto