Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Leksands IF

Leksands bakslag – han får inte vara med

För en och en halv vecka sedan blev Patrick McNally klar för Leksand.

Men den meriterande backen har fortfarande inte debuterat för klubben - och något spel i fredagens match mot AIK blir det inte.

Patrick McNally.
Foto: / imago/Icon SMI/ IBL / imago sportfotodienst
Foto: Mikael Bengtsson / BILDBYRÅN

Leksands IF presenterade amerikanen McNally redan den andra januari. McNally kom från San José Sharks organisation, och är klar för Leksand säsongen ut. 

För en vecka sedan satt han på läktaren när Leksand besegrade Almtuna med 2-0 på hemmais. 

McNally stoppades från spel på grund av att klartecken från Migrationsverket. Då hoppades han att problemet skulle vara löst inom en vecka.

– Förhoppningsvis är jag klar till nästa vecka, men det kan ju bli veckan därpå också, sa McNally till Hockeypuls förra fredagen.

Men arbetstillståndet är inte klart, och därmed pekar det mesta på att McNally saknas när Leksand möter AIK på fredagskvällen. 

Det bekräftar Leksands tränare Leif Carlsson för Hockeypuls.

Om han inte kan spela mot AIK kan McNally göra debut först i onsdagens seriefinal mot Timrå IK. 

Leksands stjärnvärvning inte spelklar

Efter en stark vinter toppar Leksands IF hockeyallsvenskan, en poäng före Timrå IK. Sju poäng bakom Leksand jagar AIK tätduon på tredje plats - och en seger för Leksand i kväll skulle ge dalalaget ett försprång på tio poäng ned till fel sida av strecket. De två lag som slutar etta och tvåa i tabellen möts i den hockeyallsvenska finalen. Vinnaren där ställs mot det lag som slutar sist i SHL-tabellen. 

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.