Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Salétros Ungern-lån bryts i förtid - återvänder till AIK

Allsvenskan

AIK tar tillbaka Anton Salétros från ungerska Ujpest.
Lånet avbryts i förtid och mittfältaren återvänder omgående.
Anton har utvecklats på ett sätt som var förhoppningen när han lånades ut, säger sportchefen Björn Wesström till klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån

I augusti lånades Anton Salétros, som haft svårt att ta en ordinarie plats, ut från AIK till den ungerska klubben Ujpest FC. Avtalet sträckte sig fram till den 30 juni i år. Men nu har parterna, på AIK:s önskemål, kommit överens om att avsluta lånet i förtid. Salétros återvänder omgående till Solna-klubben.

Anton har utvecklats på ett sätt som var förhoppningen när han lånades ut och han har också spelat sig in på innermittfältet i Sveriges U21-landslag. Vi ser att Anton i första hand konkurrerar som mittfältare, men med hans egenskaper så konkurrerar han på mer än en position i laget. Vi tillför i och med Antons återkomst till truppen fotbollsegenskaper som vi önskar, AIK-identitet utifrån hans historik samt en personlighet som befäster den iver och professionalism som vi vill ska prägla vår truppidentitet 2018, säger sportchefen Björn Wesström till klubbens hemsida.

Annons

Salétros gjorde fem matcher, varav fyra från start, i Ujpest.

Publicerad 2018-01-05 kl 09:16

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto