Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Norska klubben utmanar Östersunds rekordbud

Allsvenskan

Östersund har under en längre tid velat värva Brommapojkarnas Kevin Kabran. Nu utmanar norska IK Start - som uppges ha lagt ett högre bud på Brommapojkarnas anfallare, enligt SportExpressen.

Foto: Bildbyrån

Tidigare i somras var Östersund intresserade av att förstärka truppen med Brommapojkarnas Kevin Kabran. BP valde att inte sälja Kabran då. Men för en vecka sen la Östersund ett nytt bud till BP och sportchef Daniel Kindberg hoppades då på en affär redan före jul.

- Jag kan säga att det är det högsta budet som vi lagt i Östersunds historia, sa Kindberg till FotbollDirekt om klubbens bud på Kabran.

Enligt SportExpressens uppgifter så ligger Östersunds bud på omkring 2,5 miljoner kronor. Nu har Östersund fått en konkurrent i budgivningen, norska IK Start. Klubben värvade nyligen Elliot Käck och nu siktar man på att värva ytterligare en svensk. 

Annons

Enligt uppgifter till SportExpressen så har den norska klubben framfört ett officiellt bud på Kabran. Budet uppges ligga omkring tre miljoner kronor.

Publicerad 2017-12-22 kl 12:20

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto