Podden om CL-lotten

Bild till nyheten Podden om CL-lotten
Veckans avsnitt av LFC Podden handlar om ett deppigt derbytapp, tankarna kring det - men också om CL-lottningen där vi nu ställs mot Porto i åttondelsfinal!

CL-slutspelet har lottats och Liverpool ska åka till Porto i första slutspelsrundan av Europas finaste klubblagsturnering. 

Hur ska det gå, egentligen? Och var det lyckans lott vi drog? 

Dessutom ALLT från söndagens derby där Robin Bylund var på plats och Kristian Andersson också pratar om en "derbykänsla" som lite försvunnit. 

Vi pratar Klopps rotation, att bänka stjärnor i viktigaste matcherna... och såklart Manés miss och Lovrens hjärnsläpp.

Dessutom tar vi tempen inför veckans två matcher och i vanlig ordning en hel massa annat mellan himmel och jord.

Det är helt enkelt ett fullmatat avsnitt som vi presenterar tillsammans med Spelbloggare.se och våra vänner på SverigeMotiv.se.

Det är bara att snurra igång avsnittet direkt i spelaren nedan!

Ni kan också prenumerera på våra avsnitt löpande (och gratis) via Podcaster, iTunes eller andra tjänster som erbjuder podstreaming. Om du gillar podden blir vi givetvis glada om du även betygsätter oss hos din leverantör av Podcasts!

Ni hittar också våra avsnitt på SoundCloud.com/lfc-podden och för kontinuerlig info om nya avsnitt, tävlingar, omröstningar, diskussioner med panelen och möjligheter att ta upp vad ni vill höra i kommande avsnitt kan ni hänga med på Twitter, Instagram eller Facebook.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer