Avslöjar: AIK jagar Lundström

Publicerad 2017-12-08

Robert Lundström i Vålerengen-tröjan i en match mot Djurgården.

AIK är på jakt efter en högerback.

Enligt uppgifter till Sportbladet förhandlar klubben med norska Vålerengen om Robert Lundström.

– Inga kommenterar, säger Lundströms agent Jonathan Chalkias.

Följ ämnen
AIK Fotboll

Daniel Sundgren startade 27 allsvenska matcher som högerback för AIK i år. Men hans framtid i klubben är oviss efter att han drabbats av blodproppar i lungorna för en dryg månad sedan.

– Jag vet verkligen inte när jag kan spela fotboll igen. Det är upp till doktorerna – som för övrigt behandlat mig väldigt bra. Det är läkarna som kommer ha svaren på hur hårt jag kan köra eller om jag kan gå in i dueller. Men inte än, sa Sundgren i en intervju med Sportbladet.

I januari drar AIK igång försäsongen inför 2018. Klubben jagar en högerback och enligt uppgifter till Sportbladet förhandlar AIK med norska Vålerengen om Robert Lundström. Försvararens agent Jonathan Chalkias är dock förtegen om situationen.

– Inga kommenterar, säger han.

Stämmer det att det finns intresse för honom?

– Jag vill inte kommentera någon specifik klubb. Robert har gjort det väldigt bra och det finns ett stort intresse för honom. Han har ett år kvar på kontraktet med Vålerengen, det är så det ser ut just nu. Vi får se vad som händer. Mer än så kan jag inte kommentera.

28-årige Lundström är från Sundsvall och har tidigare spelat i Gif Sundsvall.

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.