Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Freyr Sigurdsson och Gif Sundsvall överens: avslutar samarbetet

Allsvenskan

Gif Sundsvall går skilda vägar med ännu en islänning. Kristinn Freyr Sigurdsson och Sundsvall är överens om att avsluta sitt samarbete meddelar klubben på sin hemsida.

Foto: Bildbyrån.

Under fredagen meddelade Gif Sundsvall på sin officiella hemsida att klubben är överens med mittfältaren Kristinn Freyr Sigurdsson om att avsluta sitt samarbete. Islänningen var endast i klubben en säsong. Totalt gjorde han 27 matcher i Allsvenskan och stod för ett mål.

– Vi har kommit överens om att avsluta vårt samarbete och vi vill tacka Kristinn för den här tiden. Det är en duktig fotbollsspelare och han har haft en fantastisk inställning både på träning och matcher, säger Sundsvalls sportchef Urban Hagblom.

För en vecka sedan bröt även islänningen Kristinn Steindorsson kontraktet med Gif Sundsvall, trots att han hade ett år kvar.

Annons

Andra spelare som har lämnat är Marcus Danielson samt Eric Larsson, som har presenterats för Malmö.

Klubben har även gått ut med att man under hela 2017 har arbetat med ekonomiska problem, som Fotbollskanalen skrivit om här.

Publicerad 2017-12-01 kl 14:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto