Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Eikrem: "Tycker MFF att de har behandlat mig med respekt är det fine"

Allsvenskan

Magnus Wolff Eikrem lämnar Malmö FF efter ett år på bänken.
Nu berättar norrmannen om sina tankar kring säsongen som varit.
Om de tycker att de gjort rätt och behandlat mig med med respekt, är det fine by me, säger Eikrem till Sydsvenskan.

Foto: Bildbyrån

Se Eikrems enda allsvenska mål i år i spelaren ovan.

2016 utsågs Magnus Wolff Eikrem till årets mittfältare i allsvenskan på C Mores gala Allsvenskans Stora Pris och han blev dessutom framröstad som årets spelare i allsvenskan av spelarna själva, via Spelarföreningen. Men under Magnus Pehrssons ledning i år har norrmannen haft det tufft.

27-åringen fick nöja sig med fyra starter och elva inhopp i allsvenskan. På de matcherna gjorde han ett mål och fyra assist. Nyligen blev det klart att Wolff Eikrem lämnar MFF i vinter när hans kontrakt går ut, och nu berättar han om sina tankar kring säsongen.

- Jag fick spela första matchen mot Göteborg och sedan nästan inget förrän i Champions League. Om de tycker att de gjort rätt och behandlat mig med med respekt, är det fine by me, säger Eikrem till Sydsvenskan.

Annons

- Jag har aldrig klagat. Jag har i stället försökt vara en av de bästa på alla träningar. Jag kunde inte ha gjort så mycket mer. Det har varit ett tufft år personligt, men vi vann guld ändå. Jag kan inte vara besviken, även om jag så klart velat spela mer.

Publicerad 2017-11-11 kl 22:15

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto