Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Fejzullahu om flytt: "Tittar på Asien och Amerika"

Allsvenskan

Erton Fejzullahu är snart kontraktslös och redo för ett nytt äventyr utomlands. Han har is i magen - men tittar på en flytt till Asien eller Amerika. 
- Jag vet att det kommer att dyka upp något som passar mig perfekt, säger han till Fotbollskanalen. 

Foto: Bildbyrån.

Den svenske anfallaren Erton Fejzullahu skrev i somras på ett korttidskontrakt över säsongen med Kalmar för att få speltid efter en knäskada och för att hjälpa laget till nytt kontrakt i allsvenskan. Han lyckades med båda även om han stannade på ett mål och två assist i allsvenskan. 

Men efter säsongen blir han kontraktslös och är åter på jakt efter ett nytt utlandsäventyr. Det blir ingen återkomst till Kina, men möjligen en flytt till Asien eller Amerika. 

- Det finns lite lösa intressen, men det är en bit från intresse till konkret. Jag kommer att ha lite is i magen och i värsta fall vänta till i mitten av januari. Nu är det mest skönt att säsongen är slut, att vara med familjen och bara ta det lugnt, säger han och fortsätter:

Annons

- Jag har inte pratat med min rådgivare på ett tag, men jag vet att han tittar en del på Asien och kanske Amerika. 

Fejzullahu vill utnyttja att han är en fri spelare för att hitta en bra klubb utomlands, även om han inte utesluter spel i Skandinavien.

- Jag får passa på när jag är en fri spelare. Det är ju svårare när man är under kontrakt och om inte annat får man kika på andra alternativ i Skandinavien, säger han. 

Om så blir fallet, så finns det goda möjligheter till fortsatt spel i Kalmar.

- Thomas (Andersson-Borstam, sportchef i Kalmar) sa att det bara är att hojta till om det är något, så det uppskattar jag rejält. Det är en klassisk klubb och ett härlligt gäng, som gjorde att jag kom in i laget snabbt. Det var en bra tid.

Publicerad 2017-11-09 kl 18:53

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto