Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Officiellt: Solheim förlänger med Bajen: "Känns fantastiskt"

Allsvenskan

Som Fotbollskanalen avslöjade i fredags så förlänger Hammarby kontraktet med Mats Solheim. Det nya avtalet är på två år med option på ytterligare ett.
- Det ska bli kul att vara med på den här resan vi har påbörjat nu, säger backen till Bajens hemsida.

Foto: Bildbyrån

Fotbollskanalen avslöjade i fredags att Mats Solheim förlänger sitt kontrakt med Hammarby. Nu har klubben offentliggjort nyheten. Norrmannen har skrivit på ett nytt avtal som sträcker sig två år framåt, med option på ytterligare ett år.

Det känns fantastiskt. Det ska bli kul att vara med på den här resan vi har påbörjat nu. Det är många som skulle gett både armen och benet för att få spela här, även om det nog skulle bli lite svårt att spela då, säger Solheim till Hammarbys hemsida.

Solhiem kom till Bajen inför säsongen 2015 och har gjort 73 tävlingsmatcher för klubben och har i år varit given i Jakob Michelsens startelva.

Annons

Sportchefen Jesper Jansson är nöjd över att få behålla norrmannen:

- Mats står för kontinuitet, humor och attityd. Han är flexibel och kan spela både till höger och vänster. Det är en karaktörsspelare som är viktig för truppen både på och utanför planen. Han passar dessutom väl in i vår långsiktiga strategi.

Nyligen förlängde även klubbikonen Kennedy Bakircioglu sitt avtal med Hammarby för ett sista år på karriären.

Publicerad 2017-10-23 kl 12:44

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto