Tottenham:

Lloris, Davinson Sanchez, Alderweireld, Vertongen, Aurier, Trippier, Alli, Winks, Eriksen, Son och Kane.

Liverpool:

Mignolet, Gomez, Matip, Moreno, Lovren, Milner, Henderson, Can, Coutinho, Firmino och Salah.

När matchen sparkar igång har över 80 000 åskådare räknats in på Wembley, vilket är rekord för en PL-match!

Tottenham har inte vunnit över Liverpool i PL sedan 2012, då Bale avgjorde för Spurs. Återstår att se om det är dags att bryta den negativa trenden.

Det visar sig snabbt att Tottenham har bestämt att så ska bli fallet. Kane gör 1-0 och sitt sjunde mål i ligan i femte minuten. Liverpoolförsvaret, framför allt Lovren, ser ut som de inte vaknat ännu. Fin assist av Trippier.

Tottenham är ruskigt effektiva. Son gör 2-0 i tolfte minuten på assist från Kane. Sons första ligamål för säsongen! Spurs överraskar Liverpool med snabba omställningar. Återigen en passiv försvarsinsats av Lovren.

Nära 3-0 redan i minut 16 då Son avslutar snyggt i ribban. Tre anfall och nästan tre mål! Bollinnehavet är jämnt men Tottenham utnyttjar sina chanser.

I 24:e minuten är Kane på väg igenom men stöter på motstånd, faller och blir av med bollen. Frisparken uteblir. Istället lyfter Liverpool upp bollen mot snabbe Salah, som springer ifrån Vertongen och rullar in reduceringen via stolpen bakom Lloris.

Klopp gör det enda rätta och byter ut olycklige Lovren mot Oxlade-Chamberlain redan efter en halvtimmes spel.

Så här långt in i matchen utmärker sig främst Kane, Trippier och Son i hemmalaget.

Can varnas i minut 47. Strax därefter får Dele Alli sätta dit 3-1, vad härligt för honom att få näta! Han gör sin bästa match på länge i Spurströjan, kanske är formen på väg.

3-1 i halvtid.

Matchbilden är fortfarande jämn, men Liverpool står för egna bjudningar. Så sker även i 56:e minuten, då Kane gör 4-1!

Hugo Lloris står för matchens målvaktsprestation i 66:e minuten, då han gör en fantastisk räddning i absolut världsklass!

Tottenham genomför byten. Son går ut och Sissoko kommer in. Dier ersätter Eriksen. För Liverpool ersätter Grujic Can.

Harry Kane får en känning i baksida lår och byts ut mot Llorente i matchens slutminuter.

Matchen slutar 4-1 och förlusttrenden mot Liverpool är därmed bruten. Verkar även som om Spurs känner sig mer och mer bekväma på Wembley. Två hemmavinster i rad nu.

Sammanfattningsvis en fartfylld och mycket sevärd match där jag tycker Salah är Liverpools bästa spelare. I hemmalaget ger jag den utmärkelsen till Harry Kane.