Banner

Zourab Tsiskaridze: Vi behöver ta tre poäng

Publicerad 2017-10-20 16:46
Zourab4
Zourab Tsiskaridze.
Zourab Tsiskaridze, 31, inför lördagens viktiga hemmamatch mot Elfsborg, hur han tror att matchbilden kommer att se ut samt hans tankar om säsongen, som börjar närma sig sitt slut.

Vad är dina tankar om matchen mot Elfsborg?

Mina tankar är att vi behöver poäng, och vi har inte råd att förlora. I morgon är som dagen D, antagligen så gör vi de eller så (dör) vi. Vi behöver tre poäng.

Vad är tror du de blir för matchbild?

Man kan inte säga hur de kommer vara, man kan bara fokusera på sina egna insatser och inte tänka på hur dom andra kommer att göra. Man ska bara vara säker på sitt eget spel och se till att du har en trupp som vill ge hundra procent av sig själva i 90 minuter, även då kan vad om helst hända speciellt med lag som ligger i mitten av tabellen. De kan komma hitt och ta de lugnt.

Vad är dina tankar på säsongen?

– De har varit en av dom svåraste säsongerna för mig personligen. Jag har varit med om att nästan bli nerflyttad fem gånger, så de här är väldig personligt för jag har aldrig åkt ner. Jag önskar jag kunde ge mer till laget. Denna säsong har varit upp och ner, men tyvärr mer ner, säger Zourab Tsiskaridze.

Andrew Weijburg, praktikant
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub