Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Brynäs IF

Brynäs-stjärnan svarar – efter Melins sågning

Roger Melin har kritiserat Brynässpelarna efter att han fick sparken från klubben. 

Nu svarar lagkaptenen Jacob Blomqvist på kritiken. 

– Jag orkar inte hålla på att älta en massa saker och prata om det där. Det är onödigt, säger han till GD

Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN
Foto: CHRISTER THORELL/IBL / CHRISTER THORELL/IBL/IBL CHRISTER THORELL/IBL

2-8 mot Skellefteå blev droppen som fick bägaren att rinna över för Brynäs klubbledning. Roger Melin fick sparken och Brynäs är för närvarande på tränarjakt. 

Men Melin tycker inte att han ensam bär skulden för misslyckandet. 

I en intervju med Hockeypuls skickar Melin ganska hård kritik mot spelarna. 

– Jag tyckte att de hade svårt att hantera framgången från förra året och de var väldigt nonchalanta i sina beteenden, både på träning och match. Sedan startade vi säsongen med att vinna endast två av åtta matcher, då uppstod en stor frustration hos spelarna. De blev rädda att förlora helt enkelt. 

LÄS MER: Här är spelschemat för SHL 2017/18

Jacob Blomqvist svar på Melins kritik efter avskedet

Brynäs lagkapten Jacob Blomqvist har tagit del av sin förre tränares kritik. Men han har ingen lust att gå i klinch med Melin. 

– Jag kan bara säga att vi fokuserar framåt nu, jag orkar inte hålla på att älta en massa saker och prata om det där. Det är onödigt, säger han till GD

Blomqvist vill inte göra en stor affär av kritiken. Han besvarar den dock i viss mån. 

– Det är klart att han måste få säga vad han tycker och tänker. Det är upp till honom. Men jag vill inte hålla på att elda på det där nåt mer, det är tråkigt om det ska bli nåt sånt av alltihop.

Efter den tunga förlusten mot Skellefteå så vann Brynäs returmötet med 2-1 uppe i Västerbotten. Gävlelaget tar härnäst emot tabelljumbon Rögle på hemmaplan. 

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.