Första trepoängaren för Luleå

Uppdaterad
Publicerad

Det går tungt just nu för Malmö, som har fyra raka förluster. För Luleå pekar det däremot uppåt efter 2-1-segern, som var klubbens första trepoängare under ordinarie tid. – Jag tycker insatsen var bra idag. Stabilt, säger målvakten Filip Gustavsson i C More.

Malmös offensiv har det jobbigt. Bara fyra mål på fyra matcher räcker inte. Mot Luleå lyckades Robin Alvarez sätta 1-1 i andra perioden, men när Luleås Gustav Rydahl några minuter senare gav gästerna ledningen igen var det ridå för Malmö.

Visserligen pressade Skånelaget på i slutet, men fler mål blev det inte. En efterlängtad första seger under ordinarie tid för Luleå.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.