Hjälp Young Fellows slå nytt rekord

Young Fellows Goes Big. Igen. Och siktar självklart på att slå fjolårets rekordsiffra.

För femte året i följd – i samband med söndagens match mot Östersund – flyttar IFK Göteborg unga supporterklack (9-15) år från sin ordinarie plats på Gamla Ullevi till en större sektion. Dessutom bjuds alla som vill delta på fri entré.

Ambitionen är givetvis att överträffa tidigare siffror och bilda landets största klack i de aktuella åldrarna. Tillsammans med samarbetspartnern Länsförsäkringar ska vi ta oss över 1 000.

Tidigare siffror:

2013: 517.
2014: 731.
2015: 906.
2016: 952.

Matchen spelas söndag 22 oktober, 15.00, på Gamla Ullevi och nedan följer info för dig mellan 9-15 år som vill vara delaktig i det nya rekordet och självklart lyfta August Erlingmark, Patrik Karlsson Lagemyr, Tobias Hysén och de andra till tre sköna poäng.

Anmälan

Vänligen anmäl deltagande barn här. Det går bra att anmäla barn fram till klockan 12.00 på matchdag. Vi vill att samtliga barn anmäls via länken, för att vi ska få korrekta kontaktuppgifter till ansvarig vuxen.

Anmälan för klass eller grupp

Är ni en klass, ett lag eller en grupp på fler än 10 ungdomar? Vänligen mejla in er gruppanmälan med nedan uppgifter till youngfellows@ifkgoteborg.se.
– Namn, telefonnummer och mejladress till ansvarig person.
– Alla ungdomarnas namn.
– Vid klass/lag- skriv med namnet på klassen eller laget.

Vi rekommenderar att den ansvarige finns på plats på arenan alternativt finns tillgänglig per telefon under matchen.

Om Young Fellows

Young Fellows är ett läktarkoncept för tjejer och killar i åldrarna 9-15 år. Barnen står på en egen sektion, utan föräldrar, under uppsyn av ledare från IFK Göteborg. Läs mer här.

Vid frågor

Kontakta oss gärna på youngfellows@ifkgoteborg.se eller telefon 031-703 73 00.

Young Fellows Goes Big.
Igen.
Mot nytt rekord.