En bussresa som gick fort

Det gick många glada bussresor från Halmstad till Göteborg i lördags kväll. Den med IFK Göteborgs spelare, så klart. Precis som de blåvita supportrarnas hemfärd. För att inte tala om lyckliga tjejer och killar i Young Fellows.

Årets bortamatchresa för Young Fellows gick till Örjans Vall och Halmstad. Den blev precis så lyckad som alla önskade och som den varit tidigare år. Med samma segerjubel i slutminuten mot HBK som då Jakob Ankersen sent avgjorde i fjol. Den här gången var det Mikael Boman som fixade 2-1 och tre poäng.

Inför bland annat ett 80-tal unga supportrar i Young Fellows. Som på nedfärden med Nettbuss bjöd på en skön uppladdning med fantastisk sång, gott humör och givetvis blåvita färger.

Avslutningsvis var det sedan dags för den där ljuvliga hemresan och en häftig partystämning i bussen

På plats – med en egen sektion till vårt förfogande – bjöds vi på ett underbart välkomnade av hemmalaget Halmstad – innan vi monterade upp vårt tifo, som bestod av medtagna flaggor och som var så vackert. Efter matchen tackade ”Tobbe”, Boman, ”Sebban”, ”Paka”, Mix, Dahlberg och de andra hjältarna för stödet från YF.

Avslutningsvis var det sedan dags för den där ljuvliga hemresan och en häftig partystämning i bussen. Det var egentligen bara tyst då smörgås och festis fick allas uppmärksamhet.

Tack alla inblandade, ungdomar, ledare, busschaufförer och Halmstads BK för att ni bidrog till en ny fest och en stor succé.