Inför Tottenham – Bournemouth

Inför matchen mot Bournemouth. Kan vissa spelare bibehålla samma höga prestastionsnivå?

Skall Harry Winks börja från start i matchen mot Bournemouth. Harry har gjort en strålande september månad och borde väl få chansen, men vem ställer i så fall Mauricio över?

Troligtvis kommer Dele Alli spela och spela hela matchen på grund av att han är avstängd mot Real Madrid den 17:e oktober. Vi får även hoppas att Dele nu lyckas göra ett mål och bryta den negativa trenden, fyra veckor i sträck utan att Dele har gjort mål.

Christian Eriksen har också gjort bra insatser med det danska landslaget, han även gjort avgörande  mål i landslaget, men det  känns som Mauricio kommer att ställa Christian åt sidan och låta Christian vila.  Mauricio kommer vilja ha en 100%  Eriksen i matchen mot Real Madrid den 17:e oktober.

Känslan är också att Serge Aurier kommer att stå över matchen mot Bournemouth och ladda upp inför matchen Real Madrid.  Eventuellt kommer Mousa Dembélé att kunna spela mot Real Madrid men tyvärr är han inte med mot Bournemouth.

Beträffande målfabrikationen, så kan det vara svårt för Harry Kane att uppnå samma resultat som han gjorde under september månad. Om jag räknar rätt så gjorde Kane 15 mål för Spurs och Engelska landslaget under september månad.

Bournemouths manager Eddie Howe uttryckte sig att Kane är en anfallare i världsklass, men han påpekade på samma gång att de lyckades stoppa Jamie Vardy i Bournemouths senast match. Har Eddie hittat en lösning för att stoppa Kane? Jag tror faktiskt det, vilket innebär att  Kane kommer att gå mållös från matchen mot Bournemouth. Det ”snurrar” nog mycket i Kanes huvud för tillfället, vi skall inte förglömma att Kane även är nominerad till Ballon dÓr och PFA awards.   

Istället hoppas jag att  Son Heung-Min kan ta det ansvaret och att sätta dit bollen i nätmaskorna. Jag tror att Son gör två st baljor och att Spurs vinner med 2-0. Bournemouth har endast lyckats ta en enda poäng (oavgjord match 22 oktober 2016) på de fyra senast mötena lagen emellan.

Troligtvis kommer Bournemouth att ställa upp med Spurs-lengendar som center mot Spurs, jag talar om Jermain Defoe.  Vi får hoppas att han är överladdad och därmed inte skapa någon målchans.  Den i dag 35 årige Jermain har deltagit i sju matcher under hösten och gjort ett mål.     

Så här  tror jag Mauricio kommer att ställa upp elvan när domare Bobby Madley blåser igång matchen.

                                Hugo lloris

Kieran Trippier  Toby Alderweireld  Jan Vertongen  Ben Davies

                    Harry Winks   Eric Dier

Moussa Sissoko  Dele Alli   Son Heung-Min

                         Harry Kane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.