Uppdaterad
Publicerad

Manchester United har inlett Premier League-säsongen strålande.

Seger med 4-0 i premiären följdes upp med likadana siffror borta mot Swansea.

Bland annat stod Romelu Lukaku, som gjorde två mål i sin debut för United i premiären, för ännu ett mål när han frispelad gjorde 2-0 i 80:e. Dessförinnan gjorde Victor Nilsson Lindelöfs mittbackskollega Eric Bailly mål när han i slutet av första halvlek sulade in bollen på mållinjen efter nick av Paul Pogba i samband med hörna.

”Agerade med pondus”

United hade 1-0-ledning länge i andra halvlek men fick det att lossna rejält sista tio. Då noterades man för tre mål inom loppet av några minuter när Lukakus mål följdes upp av individuella prestationer av Pogba och Anthony Martial.

– Laget agerade med pondus och försökte hela tiden driva bollen framåt. Jag är väldigt glad, säger tränaren José Mourinho enligt TT.

– Jag gillar att se spelarnas självförtroende, inget tecken på panik, säger han, vars lag nu har 8-0 i målskillnad på två matcher.