Ratad i PAOK – nu ställs ”Sotte” mot sin gamla klubb

Uppdaterad
Publicerad

2015 tillhörde Sotirios Papagiannopoulos PAOK Thessaloniki, men efter att inte fått chansen från sin nya tränare, Igor Tudor valde han att lämna för Östersunds FK. Nu återvänder ”Sotte” för att möta in gamla klubb i playoffmötet till Europa League.

Sotirios Papagiannopoulos lämnade superettan och Assyriska 2015 för den grekiska storklubben PAOK 2015. Men det blev endast sju matcher med laget. När den nya tränare Igor Tudor tog över fick ”Sotte” inte chansen att visa vad han gick för och han valde att lämna för Östersunds FK.

– Det känns roligt att vara tillbaka i Grekland och i en sådan här viktigt match också, säger Sotte.

Europa League

Det är ett rutinerat lag i Europa League Östersunds ställs mot. De tre senaste åren har PAOK vunnit sin playoffmatch och gått till gruppspelet med en målskillnad på totalt 15-2. Bland annat slog man ut danska Bröndy säsongen 15/16 med 6-1.

– Det är ett helt annat lag nu än när jag spelade där så jag vet faktiskt inte så mycket om hur dom spelar nu, säger Sotte.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Europa League

Mer i ämnet