Fira med att boka Storträff Syd!

Bild till nyheten Fira med att boka Storträff Syd!
Det årliga eventet Storträff Syd, i Malmö, står snart för dörren och sedan ett par veckor tillbaka har vi klart med att den ikoniske Kop-legenden John Aldridge kommer att närvara för att svara på frågor, ta bilder och skriva autografer! Fira gårdagens seger mot Arsenal genom att säkra din plats Nu! Platserna börjar sina.

John "Aldo" Aldridge kommer alltså till Storträff Syd i Malmö den 23 september och det är nobelt besök i form av en riktig Kop-legend!

John är en av Liverpools mest effektiva målspottare genom tiderna, även om han ratades av klubben i tonåren och tvingades ta vägen till toppen genom några säsonger i de lägre divisionerna. 

När han väl kom till Liverpool 1987 fann han sig snabbt tillrätta och framförallt under säsongen 87/88 var han outstanding, där han bland annat målade i tio raka matcher, utgjorde en magnifik forwardslinje med Peter Beardsly och John Barnes - och till slut såg Liverpool vinna ligan med hela nio poängs marginal. 

Han blev snabbt en populär figur på Merseyside för både sina insatser på plan och av faktumet att han är scouser sedan barnsben och själv uppväxt på The Kop, trots sin irländska nationsstämpel i passet. 

Totalt blev det 63 mål på 104 matcher för Aldo i den röda tröjan!

Missa nu inte chansen att träffa denna legend när han kommer till Malmö den 23 september och eftersom vi inte hade räknat med denna överraskning är priset nästan så löjligt lågt så att man får ligga ner och betala. 

Som medlem betalar du ynka 309* kronor och då ingår alltså en heldag med likasinnade, Leicester-Liverpool, hamburgare, öl och nu då även en John Aldridge som förärar oss med sin närvaro under hela dagen där han ger sin syn på Liverpool genom åren - och hur klubben står sig idag!

Priserna gäller fr.o.m. 28/8 t.o.m sista anmälningsdag som är 15 september. Just nu har vi över 250 bokningar och kan komma att stänga anmälningarna innan sista anmälningsdag. Så först till kvarn.

Det kommer att serveras en grym hamburgerbuffé för alla deltagarna (till vilken man även bjuds en fri öl) finnas tillgång till bowlinghallen och erbjudas specialpriser på dryck och andra aktiviteter. Ni kommer helt enkelt att trivas!

INFO & PRISER

Plats: O'Learys, Entré, Malmö

Dag: Lördag 23 september

Tider: 12.00-21.00 (Matchstart Leicester-Liverpool 18.30)

309:- för medlemmar i supporterklubben
339:- för icke medlemmar
369:- för medlemsfamilj (1 vuxen och 1 barn under 13 år)
419:- för icke-medlemsfamilj (1 vuxen och 1 barn under 13 år)
100:- för extra barn

* Med medlemsfamilj räknas att den vuxna i sällskapet är medlem.

450:- vid betalning i dörren på O´Learys (i mån av plats)

För vuxna ingår: Hamburgerbuffé + (1) öl + fri bowling
För barn ingår: Hamburgerbuffé + fri läsk + bowling (+ ev. några andra spel)

FÖR ATT ANMÄLA

Skicka ett mail till: [email protected] (uppge Namn, Ort och ev. Medlemsnummersamtliga deltagare.

Inbetalning av totalt belopp sker till PG 155200-9 (OBS! Anmälan är bindande)

VIKTIGT! Märk med Storträff Syd, Namn, samt Medlemsnummer på samtliga deltagare. Först när betalningen kommer in är ni klara för träffen (mailanmälan ger inte förtur).

Sista dag för anmälan och betalning är Fredagen 15 september, sedan gäller endast betalning på plats. Vi fyller på infon efter hand.

STANNA ÖVER NATTEN

Till den som vill göra helgen till ett ordentligt äventyr eller inte behöva tänka över alkoholintaget så har vi även via en supporter på Radisson BLU i Malmö lyckats få till en kanondeal med en riktigt bra pris på hotellrum. Hotellet ligger bara en kort promenad från O'Learys och under kvällen har man sedan en lika kort promenad in till centrala Malmö och dess restauranger och nattklubbar.

Till alla supportrar som uppger "Storträff Syd" i ämnesraden och mailar sin bokning till [email protected] ges det en rabatt som gör att ett enkelrum kan bokas för 850:- samt ett dubbelrum för 950:-, inklusive frukost.

Betalning sker till hotellet vid incheckning och eventuella frågor kan besvaras av Andreas Grevendahl på [email protected].

Skynda på och anmäl, först till kvarn...


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer