Superlativ över TAA

Bild till nyheten Superlativ över TAA
Trent Alexander-Arnold övertalades att ta frisparken som gav "The Reds" ledningen mot Hoffenheim. Scouserns första i Liverpooltröjan. Se målet här.

"Jag blev uppmanad att ta den", sa TAA direkt efter matchen.

"Jag hade självförtroendet att ta den och det lönade sig."

"Det är en dröm att få debutera i Europa för barndomsklubben och göra det med ett mål", tillade 18-åringen som är uppväxt ett stenkast från träningsarenan Melwood i West Derby.

Jürgen Klopp:

"Han spelar för att han är bra, men han måste fortsätta förbättra sig i alla delar av spelet. Offensivt är han fin att titta på och defensivt var han bra ikväll. Nu behöver han ett långt isbad, en varm säng och vila."

"Det var mitt beslut att han skulle ta frisparken. Det hjälper att kolla på U23-matcherna. Ben (Woodburn) och Trent tränar mycket på dem och jag kände mig rätt säker på att det fanns stora chanser att den skulle gå in."

Jordan Henderson:

"Han (Trent) var fantastisk förra säsongen och har tagit sig upp till en ny nivå under pre-season. Han var också väldigt bra mot Watford."

Steven Gerrard till BT Sport:

"Stor talang med stor framtid. Och det är härligt att han är engelsman också!"

"Han flåsar redan Nathaniel Clyne i nacken för högerbackspositionen och Liverpool har det bra ställt på det området."

"Det var en speciell natt och en speciell prestation av honom. Men den stora grejen för mig är att managern har så stort förtroende för honom. Han kastades in på Old Trafford förra säsongen, inför 75 000 åskådare och skötte sig riktigt bra. Klopp tvekade inte att låta honom spela ikväll heller, i en stor och intensiv match."

"Trent är en atlet och besatt av att utvecklas varenda dag. Han kommer bara att bli bättre i framtiden."

"Han har uppenbarligen stannat efter träningarna och övat extra på frisparkar. Så om han är tillräckligt bra, varför inte låta honom fortsätta!?"

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer