Hammarby bröt tung svit mot Örebro

Uppdaterad
Publicerad

Hammarby vann första matchen mot Örebro på nio år. Detta efter 3-1 hemma efter att Pa Dibba blivit tvåmålsskytt.

Fredrik Torsteinbö gjorde 1-0 i en händelsefattig första halvlek. Pa Dibba sköt skarpt efter paus, anfallaren drev ensam runt Örebroförsvaret och skottet var hårt och välplacerat.

Pa Dibba ökade sedan på till 3-0 efter ett mönsteranfall. Som på en tråd spelade hemmaspelarna bollen in i straffområdet där Jiloan Hamad till slut spelade fram Dibba som kunde raka in bollen i öppet mål.

Brendan Hines-Ike reducerade förgäves för Örebro i den 83:e minuten – och Hammarby vann med 3-1.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.