Blåvitt-mittfältaren: "Jag är inte lycklig här"

Abdul Razak har inte spelat sedan derbyförlusten mot Häcken i början av maj – nu vädrar han sitt missnöje om situationen i Blåvitt. – Ärligt talat... jag är frustrerad och jag tänker inte dölja det, säger han till GT.

ANNONS
|

Han värvades som en upphaussad profilvärvning som skulle spetsa konkurrensen på det centrala mittfältet. Men Abdul Razak har inte lyckats ta en plats i Jörgen Lennartssons matchtrupp på över en månad.

Inte ens i träningsmatchen mot Zalgiris fick ivorianen några minuter på planen – och nu berättar Razak för GTatt han är frustrerad på Kamratgården.

– Ärligt talat... jag är frustrerad och jag tänker inte dölja det. Jag har varit i större klubbar än det här. Jag tog ett steg tillbaka och kom till Sverige för att spela fotboll, säger han och fortsätter:

–Jag har inget emot klubben, men jag vet om mina kvaliteter. Jag är inte lycklig här när jag inte spelar. Det är svårt, men samtidigt måste man ta det lugnt och se vad som händer när transferfönstret öppnar. Jag håller alla dörrar öppna.

ANNONS

"Svårt att hitta en ny klubb"

IFK Göteborg köpte loss mittfältaren, med ett förflutet i bland annat Manchester City, av AFC Eskilstuna. Ett 2,5 år långt kontrakt skrevs – men redan nu kan en flytt vara aktuell.

– Det är svårt att hitta en ny klubb när man inte spelar. Jag har bara startat tre matcher och blivit inbytt två gånger på elva matcher. Vi får se vad som händer inom ett par veckor, säger han.

ANNONS