Podden om Salah, Keita & VVD

Bild till nyheten Podden om Salah, Keita & VVD
​Efter ett välbehövligt uppehåll sedan den avslutande segern mot Boro och ett säkrande av fjärdeplatsen är LFC Podden idag återigen tillbaka med ett rykande färskt avsnitt – redo att sparka igång det som blir den femte säsongen i ordningen!

Tungorna har fått ligga i blöt och hjärnknölarna har gnuggats ordentligt för att se till att panelen är tillbaka starkare än någonsin förr.

Uppställningen är intakt med Kristian Andersson, Joackim Lundberg, Fredrik Aidefors, Carl Sundqvist, Daniel Forssell och Robin Bylund.

I detta första avsnitt tas det såklart ett rejält famntag kring alla de rykten som omgärdat klubben sedan säsongen gick i mål och Silly Season tog vid. Och såklart de värvningar som redan är klara. 

Men för att ge er några smakprov på vad som bjuds är det bara att sörpla i er av rubrikerna nedan. 

- "Fiaskot” kring Van Dijk och vad man egentligen tror det blir av den där soppan?

- Mohamed Salah och vad egyptiern kommer att tillföra till laget!

- Solanke - Här för att vara med och slåss om en plats?

- Hur man ska resonera kring transfersummor under en sommar som verkar vara ekonomiskt dopad. 

- Naby Keita, Pierre Emerick Aubameyang och mycket, mycket mer. 

Lyssna på avsnittet direkt via spelaren här i artikeln, eller så kan ni prenumerera på våra avsnitt löpande (och gratis) via Podcaster, iTunes eller andra tjänster som erbjuder podstreaming. Om du gillar podden blir vi givetvis glada om du även betygsätter oss hos din leverantör av Podcasts!

Ni hittar också våra avsnitt på SoundCloud.com/lfc-podden och för kontinuerlig info om nya avsnitt, tävlingar, omröstningar, diskussioner med panelen och möjligheter att ta upp vad ni vill höra i kommande avsnitt kan ni hänga med på Twitter, Instagram eller Facebook.


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer