Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Avslöjar bilderna Bergs nya klubb?

Marcus Berg är mycket nära att lämna Panathinaikos. Enligt den grekiska sajten SDNA är svensken överens med Al Ain om ett tvåårskontrakt.

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
Foto: MARCUS ERICSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Den svenska landslagsanfallaren Marcus Berg är väldigt nära att lämna Panathinaikos. Under måndagskvällen rapporterar den grekiska sajten SDNA att Berg är muntligen överens om ett kontrakt med Al Ain, i Förenade Arabemiraten. Affären uppges vara mycket nära att gå igenom.

Enligt SDNA:s uppgifter får Berg ett tvåårskontrakt med option på ytterligare ett år - och svensken uppges få en rejäl löneförhöjning. Uppgifterna gör gällande att Berg får tre miljoner euro, netto, per säsong i Al Ain - det är tre gånger mer jämfört med vad Berg tjänar i Panathinaikos i dag. 

På måndagskvällen publicerades en film på Twitter som visar hur Berg går runt i staden Al Ain. Den grekiska sajten SDNA hävdar att filmen visar Bergs bostadsjakt inför sitt nya äventyr i klubben.

Vann skytteligan

Marcus Berg har en mycket stark säsong bakom sig i grekiska Panathinaikos. Svensken vann skytteligan med sina 22 fullträffar. Men i samband med landslagssamlingen mot Frankrike i VM-kvalet - öppnade svensken för en flytt då han inte var nöjd med tillvaron i Grekland.

– Det klart att det påverkar.  Jag vet om att det finns ett intresse, men den biten får vi ta efter landslaget, sa Marcus Berg till SportExpressen då.

SportExpressen har sökt Marcus Berg och hans representanter utan framgång.

https://twitter.com/radaralain/status/876836875851505664

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Annons | Svenska spel sport & Casino AB

Har du vad som krävs för att få 13 rätt? Gör upp om miljonerna i helgen!
Den som vet mest, vinner mest.
Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Till Stryktipset