De var bäst i Häcken mot Östersund

|

Så var matchen:

Östersund är ett av allsvenskans spelskickligaste lag och lyckades hålla den ledning de fixade på straff i första halvlek. Mycket chanser åt båda håll efter paus, där både 1-1 och 0-2 lurade runt hörnet.

5p: Peter Abrahamsson

Räddade Häcken när kvittering jagades och ytor öppnades för Östersund att kontra på i andra halvlek.

4p: Rasmus Lindgren

Att träffa ribban två gånger och med den kraften är inte illa. Dock var själva straff inte mycket att säga om.

3p: Chisom Egbuchulam

Ett starkt inhopp. Skapade mycket, ville mycket, kunde mycket. I Pauinhos frånvaro är det dags för Starhe att spela honom oftare.

2p: Daleho Irandust

Bjöd på en del delikatesser, i vanlig ordning. Framför allt väggspelet och ribbträffen i första halvlek.

1p: Juhani Ojala

Mycket brytningssäker, vilket han visade i matchinledningen. Resolut. Tydlig. Och stark. Gör det enkelt om det behövs.