Oavgjort i Sundsvall när J-Södra kom på besök. Foto: Bildbyrån

Sömnig mållös tillställning i Sundsvall

Uppdaterad
Publicerad

Matchen mellan Sundsvall och Jönköping Södra går inte till historien som den bästa.

Det blev mållöst, 0-0.

– Vi skrämde nog ingen i dag, säger J-Södras Tommy Thelin.

Matchen blev mållös och lagen fick dela på poängen.

– Tycker vi har var sin halvlek. Vi kom upp lite mer aggressiva i andra halvlek och vinner bollen högre upp. Tycker vi gör en helt okej andra halvlek. Vi har ett par fasta situationer men vi skrämde nog ingen i dag, tror jag inte, säger J-Södras Tommy Thelin och fortsätter:

– Vi tränar och spelar fotbollsmatcher för att vinna givetvis. Men som matchen var... 0-0 speglade väl matchen rätt så bra, tror jag.

Giffarna tunna framåt

För Sundsvall innebar det tredje raka mållösa matchen.

– Det är klart, fler mål vill vi göra. Sen är det inte alltid så att statistik när det gäller mål är helt sann. Vi har skapat en del i en del matcher, säger tränaren Joel Cedergren.

”Blir mycket fram och tillbaka”

– Första tycker jag är bra kontrollerad av oss, tycker vi gör en bra halvlek. I andra så blir det mycket fram och tillbaka. Tycker inte vår kvalité i vårt anfallsspel är så bra som det kan vara, säger tränaren.

J-Södra är efter åtta omgångar sexa i en haltande tabell. Sundsvall är tolva, tre poäng från negativt kval.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.